Kvinnokroppar

Aaaah, vad underbart. Äntligen lite av den "vanligare" typen av kroppar som skildras. Expressen (7 oktober 2009)har en artikel om en fotomodell som uppmanades till att förlora ett tiotal kilon på sin 177 cm långa kropp. Vad denna modell gjorde var att hon skrev en artikel i en annan amerikansk tidning, Glamour, där hon poängterade vikten av att faktiskt vara nöjd med sig själv och sin kropp, vilket har gjort att även banta-dig-till-skelett-agenturen ändrat åsikt. Varför? Jo, detta nummer såldes slut på nolltid.

Artikelskrivaren, Lizzie, poserar naken och hennes lilla mage syns väl och avskräckte tydligen inte alla de läsare som ivrigt köpte numret. Så jävla underbart! Lizzie är en vacker kvinna med en vacker kvinnokropp. Punkt slut!


www.expressen.se/.../vi-gillar-vara-mjuka-magar

Jag önskar att det var mycket mer av sådant i våra underbara blaskor, som mer än gärna visar retuscherade modeller i kreationer, som förmodligen ingen med "normal" kroppsform skulle få på sig.

Personligen anser jag att kvinnokroppen är otroligt vacker, oavsett om man anser sig vara stor, liten eller någonstans mitt i mellan. Det som är så förbaskat tragiskt är att vi är indoktrinerade till att tycka att den typiska modellkroppen är den enda kroppen att sträva efter. Så fel det kan vara.

Och frågar man männen vad de vill ha, så är det faktiskt sällan de refererar till en modell...

Väl mött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0